SZEXTESZT

Érdekes felismerésekhez juthat 2 perc alatt!

Szexuális életem kielégítő, kiegyensúlyozott.

  

 

Telefonálás előtt: GYIK. Fontos tudnivalók. Most telefonáljon!  +36-30-5255-882   (vagy  +36-70-2155-455)

MIÉRT ENGEM VÁLASSZON

  • Magas és kontrollált szakmai színvonal
  • Bejelentkezés, időpont egyeztetés: Bármikor hívhat, minden nap, (hétvégén és ünnepnapokon is) reggel 8.00 - és este 21.00 óra között: +36-30-5255-882 
  • Akár munkaidő utánra, vagy szombati napokra is kaphat időpontot 
  • Bizalmon alapuló négyszemközti (hatszemközti) beszélgetések lehetősége
  • Pontos időbeosztás, várakozás nélkül, időpont egyeztetés alapján
  • Egyénre szabott, személyes igényekhez alkalmazkodó kezelések
  • Média referenciák: Pl: TV szereplések, szakértések, rádió szereplések, interjúk, könyvek, sajtóban cikkek, interneten írásaim
Megosztás

A G pont és a g pont orgazmus elérése. Hol van a G pont? A G pont és a g szex. A G pont orgazmus tanulható, fejleszthető


A g pont elhelyezkedése

G pont elhelyezkedése. G pont izgatása.

A G pont orgazmus kialakítható.   A   g-szex különleges szeretkezés.

Legtöbbször -szexuálterapeuta segítségével- meg lehet tanulni a g pont orgazmust! Például a  "híd technika" vagy a Kegel gyakorlatok segítségével eljuthat a g-pont ingerléses elélvezésig. Vannak vizsgálatok, melyek azt mutatják, hogy fiziológiailag ugyanaz történik a testben a hüvelyingerléses és a csiklói orgazmus közben. Sokan ezért azt állítják, hogy a hüvelyen belül is a csikló szára, gyökere kap ingerlést, tehát csak csiklóorgazmus van.

 


Hol van a G pont?    G pont elhelyezkedése.  A G pont ingerlés

G pont: Grafenberg leírt egy kis foltot-területet a nő hüvelyének falában, a húgycső felé, mely vizsgálatai szerint különösen érzékeny izgatásra. Feltehetően a hüvelyingerléses orgazmusnál ennek kitüntetett szerepe lehet. Ez a G-pont. Feltehetően anatómiailag a G pont minden nőnél megvan, csak lehet, hogy érzékenysége (még) nem alakult ki. Ugyanis a G pont orgazmus képességéhez általában a tapasztalat, tanulás szükséges. (A férfiaknál ez másképp van.) A hüvelyi szexuális érzékenység fokozására, az intentívebb-könnyebb hüvelyingerléses illetve Gpont orgazmus elérésére Kegel dolgozott ki otthoni gyakorlat-sorozatot.

 

                                                                                                

 

 

Elnevezések:  G-pont,  gpont, g pont, g folt, G zóna, Grafenberg pont, G pont


 

A G pont, illetve a "g szex"  miért "eltúlzott" igény a kultúránkban?

Kedves Olvasóim !
A fiúknál a serdüléssel spontán együtt jár az orgazmus-készség kialakulása. A lányoknál ilyen jelenség nem kíséri az első menzesz megjelenését. Az orgazmus-készségüket meg kell tanulniuk. Erre akár serdülésük előtt is képesek lehetnek, vagy csak a 30-as éveikben élik át az orgazmus valamilyen új formáját. A női orgazmus kiváltásának komplexebb feltételei és módjai vannak! A nevek és más lényegtelen adatok megváltoztatásával közl

Molnár Tamás szexuálpszichológus szexológus

öm egyik kliensem levelét:

 


"Kedves Molnár Tamás!
Eddig úgy éreztem, teljes értékű szexuális életet élek férjemmel. Az előjátékban gyengédségével, simogatásával és szájával mindig 5-10 perc alatt eljuttatott a teljesen feloldó kielégülésig, ha a csiklómmal foglalkozott. Azonban 4 éves házasság után, valami egészen más élményt tapasztaltam meg! Csikló-orgazmusom után, ahogy legtöbbször szoktuk, férjem hátára feküdt, én lovagló ülésben kezdtük a közösülést. Rádőltem, majd hátrafeszítettem testemet. Ez igen izgató érzés volt számomra. Mivel én voltam felül, tudtam szabályozni a behatolás mélységét és a hímvessző feszítési irányát. Nem volt szükségem mély behatolásra! Inkább hátradőltem, és így találtam egy olyan helyzetet, ami nagyon jó volt! A hímvessző finoman mozgott nekifeszülve hüvelyem elülső illetve felső részének. A csiklómat nem érte ingerlés, mégis percek alatt eljutottam az orgazmusig. Ez teljesen új érzés volt számomra! Serdülő korom óta mért nem jutottam ehhez az élményhez? Ezen kívül ebben a "lovagló" testhelyzetben férjem is jobban tudta kontrollálni magömlését. Hosszabb idő jutott számomra.
Sokat olvastam már a G pont orgazmusról, de talán most, négy év után élhettem át először? Mi ennek a magyarázata? Átélhettem a G pont orgazmust?
Ibolya "


Kedves Ibolya, kedves Olvasóim !
Az orgazmust, annak készségét tapasztalatok során lehet megtanulni. Önkielégítés, petting, és szeretkezési tapasztalatok során alakul ki. Anatómiailag a csikló ingerelhetősége a legjobb, valószínű, hogy ezt tapasztalta meg legkorábban. A vagina (és a g-pont) érzékenysége inkább csak annak külső harmad részében jelentős. Sok nő el sem tud jutni kizárólagos hüvelyingerléssel az orgazmusig. Ha mégis eljutnak, akkor a szexológusok szerint ebben kitüntetett terület a g pont, mely a vagina elölső-felső boltozatán van, kb. 3-8 cm-re a bejárattól. Izgalom hatására duzzadttá, recéssé válik. Nem csak súrlódásra, hanem nyomásra is fokozhatja a szexuális izgalmi szintet.
Feltételezem, hogy a leírt szeretkezési helyzetben partnerével Ibolya is ezt a G pontot találhatta meg. Ez a szexuális kultúrájukat gazdagítja, változatosabbá teszi. Éljenek vele! Bármelyik fajta kielégülési mód egyenértékű, akár csikló- akár hüvelyi eredetű orgazmusról van szó.
A G-pont érzékenységének fokozására többféle módszer létezik.

Ha a csikló ingerlésével van orgazmusa, akkor a "híd technika" vagy segítségével is át lehet tanulni az orgazmust hüvelyire, illetve a G-pontra. Ennek a leírása ebben a weblapban még nem található meg. A gyakorlati szexuálterápiámban hatékony az alkalmazása.

Ha a G pont megtalálásával, a g pont orgazmus elérésével gondja van, segítek ábrákkal, tanácsokkal, gyakorlatokkal...stb. Ha tisztázni szeretné saját G pontja létét-működését, vagy egyénre szabottan, szakértői vezetéssel szeretné végigvinni a Kegel-gyakorlatokat, kérem hívjon! 30 52 55 882.

Gyakran előnyösebb, ha egy nő, -akinek szexuális gondja van- férfi szexuálpszichológushoz jelentkezik szexuálterápiára, hogy a kívánt jellegű orgazmust elérje. A férfi terapeuta nem elfogult a saját egyéni átélése által. Szakiradolomból és klinikai tapasztalataira épít. Általában a női páciens - férfi szexológus felállás természetesebb, objektívebb és hatékonyabb lehet a szexuálterápiában, hiszen ekkor a nemiség kapcsolati tényezőivel is hatékonyabban tudunk dolgozni. Egyedileg, személyre szabottan, elfogultság nélkül tudom a hölgy-klienseim tünetét és céljait megközelíteni. Sok ezer hölggyel van sikeresen befejezett szexuálterápiás tapasztalatom.     Részletesebben >> :)

 

Ne halogassa. Bátran telefonáljon !      30-52-55-882


        SZEXA®

 

Hüvelyi orgazmus elérése  >>

Női orgazmus elérése. Női orgazmus problémakör >>

Csikló orgazmus. Csiklói orgazmus elérése >>

Kegel gyakorlatok részletes leírása >>

Gésa golyók és a hüvelysúlyok használata >>

Korai magömlés végleges megoldása >>

Gyakori kérdések, fontos információk >>
Google+